Biletgalleri

2011 Haustsesongen

Skulle du ha bilete av korps og korpsmedlemmar i aksjon, vil vi gjerne få dei i arkivet vårt. Send dei f.eks. til whkulset@online.no.

Nokre glimt frå Målrock-dugnaden
Korpset gjennomførte også i år sal av frukost og nattmat på festivalcamp'en under årets Målrock. Det var tildels ufyseleg vêr både på dagen og natta.

Korpsseminar i Vang
Fyrste helga i oktober hadde vi stemnemøte med Øystre Slidre Musikklag på Bøflaten Camping og Vang barneskule. Høvet var felles seminar med Erling Myrseth som inspirerande instruktør/dirigent. Været hadde vi tjuvflaks med - ikkje ofte ein kan benke seg til middag utandørs på kvelden i oktober.

Glimt frå øvingar
Våre øvingsdagar forløpar nokså likt frå gong til gong og ofte trur vi at det ikkje er noko vits i å fotografere frå desse. Om du spør ein historikar eller profesjonell fotograf, får du eit heilt anna svar. Så her er nokre glimt frå øvingane våre på tysdagar.

Tysdag 8/11 vart nye instrument tekne i bruk.

Litt av kvart
Av og til gjer vi ting som ikkje involverar speling, t.d. dugnadar. Nokre glimt frå dette er også verdt å ta med seg.

Siste finish på adventskalendaren.

Inspektøren.

Teljekantar!

Nøgd leiar med årets kalendar.

Små og store speleoppdrag

Sentrumsspeling laurdag 5/11.