Biletgalleri

2012 Haustsesongen

Korpstreff i Flåm 10. november
Laurdag 10/11 var 5 korps frå 5 kommunar og 3 NMF-regionar samla til treff i Flåm etter invitasjon frå Flåm Musikklag. Forutan vertskapet var det Øystese Musikklag, Øystre Slidre Musikkorps, Lærdal Musikklag og vi. I dette høvet spelte vi i lag med Lærdal sidan vi ikkje klarte å mønstre ei spelefør besetning. Fyrst var det konsert med overraskande heider til veeeldig trufaste korpsmusikantar. Deretter fulgte middag med Olinas sosekjøt og fruktgraut til dessert. Kvelden vart avslutta med fest og moro. Når dei siste forlet lokalet, seier soga ingenting om.

Frå fellesøving med Lærdal Musikklag på fredagen.

Laurdag og klare for konsert.

Tildeling av heider og ære

Utan mat og drikke...

Og så var det fest.

Og så la fotografen vekk kameraet!