Biletgalleri

2008 Vårsesongen

Årskonserten
Årskonserten vart ikkje gjennomført før 29.april i år bl.a. grunna dødsfall. Konserten var avsluttinga på korpset sitt 60-årsjublieum i 2007. Med oss på konserten hadde vi i tillegg til Farnes Skulemusikk, Lærdal Musikklag (LML) og Flåm Musikklag (FML).

Vertskorpset opnar.

Programvert Jan Kåre gjev ordet til Farnes Skulemusikk v/ Odd Øren.

Leiaren sett pris på godorda.

Lærdal Musikklag.

Katrine med flott klokkespillsolo på Gabriellas Song.

Ung klarinettrekkje i ÅML.

Solohornistane Hogne og Arne Harry.

"Ompha til du dør" for både ung og gamal.

Fløytepusar:

Kornettistar med separatist-uniform.

Ei ekte Kaizers-tønne!

Piratar i aksjon.

The Pirate of the Caribbean.

Flåm Musikklag.

To humørfylte dirigentar.

Stort felleskorps avsluttar med "Colonel Bogey" frå filmen "Broen over Kwai".

Trongt på scena med ca. 70 musikarar.

Nokre bilete frå festen etterpå.

Kjemisk-jubileum
Laurdag 3. mai markerte Årdalstangen Kjemiske Arbeidarlag sitt 60-årsjubileum med både festframsyning i Samfunnshuset og servering utandørs. Korpset sytte for musikalsk underhaldning utandørs.

Profileringsgardina er med oss på utespeling for fyrste gong.

Etter speling fekk vi nyte mat og drikke.

Uteøving 27/5-08
Denne øvingsdagen satte vi kursen mot Seimsdalen og svingen oppe ved huset til Asle Aanes. Der benka vi oss på medbragte stolar og hadde uteøving på ein drøy time. Dette var også dagen da vi hadde fått ein ny tuba på prøve.

Atle smiler nøgd - ny tuba på prøve.

"Grunneigar" Alse overvakar kornettgruppa.

Utespeling i Øvre 3. juni
Då var det øvringane sin tur til å få vitjing av Årdalstangen Musikklag og Farnes Skulemusikk.

Opning av Norsun-fabrikken
11. juni opna kronprinsparet den nye Norsun-fabrikken. Korpset hadde det ærefulle oppdraget å spele ved inngangen til den nye fabrikken då kronprinsparet kom gåande frå sentrum. Eit naturleg del av repertoaret var sjølvsagt "En solskinnsdag" - selv om Vårherre lot det regne på dagen.

Fjord til fjell-dagane
Fjord til fjell-dagane vart arrangert 13.-15. juni i år. Korpset stod for sal av vaflar og kaffi frå fredag ettermiddag til søndag kveld. Det gjekk med 70 liter vaffelrøre! Laurdag hadde vi friluftskonsert i samband med at Sogelaget hadde "open brakke" i Saltviki.

Bjørn Lindland frå Sogelaget ynskjer publikum og korps velkomne.

Dirigent og leiar pustar ut.

Vaflar smakar godt etter endt speling.

Vi riggar oss til.

Hanne og Svein Petter ser lyst på jobben.

Jan Roar og Tor i aksjon.

Hektisk aktivitet både for grillarar og vaffelsteikjarar.

Jippi - eit lite vaffellager!

Litt av innkjøpa.

Frå eit styremøte
Omkring kvar 5. veke er det styremøte. Då vert smått og stort diskutert og planlagt. Dette er frå siste styremøte før sommaren - korpset har hatt sitt siste speleoppdrag for sesongen og evaluering står på dagsorden.