Biletgalleri

2003/2004

Øving i Samfunnshuset
Frå ei øving med juniorkorpset.

Frå v.: Merete Kulset, Kristin Husabø, Eirun E.B. Olsen, Paula Fykse. Bak: Mari Henanger.

I fellesøving med Oddgeir.

Johnny Wiik øvar med Kristian Westgård og Nikolai F. Dokken.

Aspirantseminar
Bilete frå fellesseminar i Lærdal arrangert av Lærdaløyri skulemusikk og ÅML i mars. Aspirantar/musikantar frå Lærdal og Årdal deltok. Instruktørressursar henta vi frå alle vaksenkorpsa - Lærdal Musikklag, Øvre Årdal Janitsjar og oss sjølve.

Sommarfestivalen i Bø
Samarbeidet med skulemusikken i Lærdal enda med at ein danna eit felleskorps og dro til Sommarfestivalen i Bø i juni 2004. Korpset bestod av både ungar og vaksne. Korpset kalla vi "Sognalaget" og vi gjorde ein svært god konsert der. I tillegg hugsar vi godt vêret - himmelens slusar var opne og oppmarsjen søndag måtte avbrytast.

Frå konserten.

Heile korpset samla etter avslutta konsert.