Tangen Skulemusikk

Jubileumskonserten 11. februar

(2017-02-03)

Oppdatert informasjon om øving på fredag og oppmøte etc. på laurdag.

Øvingar før konserten

Ben øver med skulemusikantane som vanleg på tysdag/onsdag. I tillegg vert det litt øving med hovudkorpset på fredag før konserten kl. 18-19. Vi avsluttar med felles kveldsmat.

Konserten

Konserten startar kl. 17 og varar ca. 1,5 time med ein pause midt i. Då vert det servert forfriskingar.

Frammøte: Seinast kl. 1630.
Antrekk: Vi sett pris om ein kler seg litt finare enn til kvardags.
Hugs: Instrument og notar.

Som konsertvert har vi fått med oss Jørgen Foss, som ikkje er eit heilt ukjend ansikt i media. Om seg sjølv skriv han dette: "Jeg er engasjert samfunnsdebattant fra Sagene. En aktiv kulturforkjemper med et stort hjerte for Oslo. Daglig leder i Norges Handikapforbund Oslo og tidligere forbundsleder i Landsforeningen for Overvektige. Politiker for Arbeiderpartiet og korpsentusiast!" Vi har blitt kjend med Jørgen gjennom NMF og fleire av oss kjenner han nokså godt.