Medlemsinfo

Medlemsinfo

(2010-01-21) Denne sida inneheld informasjon til korpset sine medlemmar. Det meste av informasjonen er open, men noko kan vere avgrensa til registrerte medlemmar. Her vil du finne all praktisk informasjon om aktiviteten i korpset. Heimesida når du lettast med adressa http://ardalstangen.musikkorps.no.

Har du forslag til forbetringar av informasjonsformidlinga, vert den motteke med takk (send melding til Wenche - whkulset@online.no).

Sjå i sidestolpen til venstre for å finne korpsinfo og anna informasjon. Hugs at du kanskje må logge deg inn med ditt brukarnamn/passord for å lese nokre av oppslaga. Har du problemer med innlogginga, kan du også kontakte Wenche.