- Førjulinformasjon

AKTIVITETSPLAN & KORPSINFO

Nedanfor finn du korpset sin aktivitetskalendar og i venstre sidestolpe finn du utfyllande informasjon om dei ulike aktivitetane våre.

• Øverst i høgre hjørnet kan du velge om du vil sjå kalendaren som veke-, månads- eller listevisning. Dessutan vil du berre sjå den månaden vi er i når du opnar sida.

• Om du ynskjer det, kan du skrive ut kalendaren pr. veke, månad eller liste.

• Dersom du klikkar på ein aktivitet, t.d. korpsøvinga tysdag 7/1, vil du få utfyllande informasjon. Omfanget av "korpsinfo"-artiklar på heimesida vil bli redusert. Det meste av praktisk informasjon vert lagt inn i kalendaren.

• Dessutan kan du søkje i kalendaren. Klikkar du på Google-kalendarikonet nederst i høgre hjørne, får du opp kalendaren i nettlesaren din. Då kan du skrive t.d. ditt eige namn i søkjefeltet for å finne ut om du har nokre spesielle oppgåver (t.d. kaffimatansvar).

Eg voner du vert nøgd med denne kalendarløysinga!

Helsing Wenche