- Informasjon om utviklingsprogrammet
    - Resultat frå SOFT-analysen
    - Visjonsutforming - innspel til styret
    - Målformuleringar - innspel til styret
    - Ein visjon og eitt mål
    - Handlingsplan 2015-2019
    - Rekrutteringsbrosjyre 2015

BLI BEDRE - FÅ DET BEDRE 2013-15

"Bli bedre - få det bedre" er eit korpsutviklingsprogram som skjer i korpset over to år med to eksterne rettleiarar som er tilstades på alle typer møter i korpset gjennom to år. Det gjeld styremøter, fellesmøter for heile korpset og andre typer utvalgs-/prosjektmøter.

Korpset er så heldig å ha fått køyre dette programmet med Viggo Bjørge (Bergen) og Olav Lundgren (Høyanger) som korpsrettleiarar. Programperioden er hausten 2013-hausten 2015.

Den langsiktige målsettinga byggjer på korpset sitt formål, visjon og verdiar og fokuserar på tema som "å setje seg mål", "god organisering av korpset", "styrearbeid", "finne det unike", "bygge en musikalsk plan", "planlegge korpsets utvikling" og "å involvere og lytte".

Her finn du resultat frå prosessen etter kvart som den skrider fram.