Vår 17. mai
Hilde på talerstolen som årets hovedtaler.

Snart klare for avmarsj.

Hilde på talerstolen som årets hovedtaler.

(2016-05-18) Da var den over for i år - dagen som er korpsenes paradedag. Som de fleste andre korps, var vi i farten fra tidlig morgen til godt utpå ettermiddagen.

Programmet fulgte tradisjonelt opplegg med spilling ved flaggheis, frokost og lotterikonsert på morgenen. I år var det lensmann Magne Knudsen som fikk korpsmusikk servert til frokosten. Hvem som kjøpte loddet, er det ingen som vet.

Deretter var det konsert ved sjukeheimen på Tangen før skuletoget. På festarrangementet på skulen spilte både ferske aspiranter og korpset for en fullsatt idrettshall. Dagen ble avsluttet med konsert i hagen på sjukeheimen i Seimsdalen.

I år er vi ekstra stolte av våre ferske skolemusikanter som uten å blunke, spilte to stykker (uten noter) for en fullsatt idrettshall. Og Hilde som årets 17. mai-taler, som vi har sett vokse fra beskjeden skolemusikant til solist, dirigent og lokalpolitiker.