Aluminium skapar verdiar som også kjem korpset til gode.

Flott gåve frå Hydro i Årdal

På årskonserten vår i februar debuterte våre ferske skulemusikantar etter berre 4-5 veker.

(2016-06-09) Hydro Aluminium Årdal har også i år tilgodesett korpset med viktig økonomisk støtte i si årlege tildeling av sponsormidlar.

Personalsjef Geir Nordnes seier at Hydro ynskjer å rette si støtte mot idretts- og kulturaktivitet, og spesielt knytta til barn og ungdom. Vidare seier han at musikklaga er flotte frivillige organisasjoner i lokalsamfunnet som Hydro tykkjer det er flott å identifisere seg med. Som mange andre peikar han også på den viktige rolla korpsa har i feiringa av både 1. mai og 17. mai.

Årdalstangen Musikklag er svært takknemleg for denne gåva, som vert eit viktig bidrag i arbeidet for å bygge opp skulekorpset på Tangen.