Grasrotandelen frå Norsk Tipping

(2016-05-30) Grasrotandelen er ei ordning frå Norsk Tipping, der du som spelar kan velje eit lag/foreining du ønskjer å støtte.

Vi oppmodar deg til å støtte oss! Då vil ca. 5 % av din innsats gå direkte til korpset utan det kostar deg noko. Det går ikkje ut over innsatsen eller premien din!

Det er enkelt å bli grasrotgjevar - og det er fleire måtar å gjere det på. Du kan klikke på knappen "Støtt oss" i biletet under:

Du kan også be kommisjonæren om å søke opp navnet til korpset og legge deg til som gjevar. Dersom du har registrert mobilnummeret ditt hjå Norsk Tipping, kan du i dessutan gjere det gratis via SMS:
Send «992398779» til 2020.

Lurer du på noko om grasrotandelen, finn du Norsk Tipping si informasjonsside her: Grasrotandelen.no.

Grasrotandelen går ikke ut over din innsats eller eventuell premie. Din tilknytning gjelder frem til du endrer mottaker eller sletter denne. Du kan bytte din grasrotmottaker når som helst og så ofte du måtte ønske.

Takk for at du støttar korpset via Grasrotandelen!