Biletgalleri
    - Tyskland november 2010
    - Korpsbilete 2012

Julekonserten 2010

Dette året fekk korpset Norges Musikkorps Forbund sin pris for årets beste korpsheimesida. Prisen vart overrekt på julekonserten i Årdal kyrkje av NMFs Håkon Mogstad. Det synlege beviset, diplomet, skimtar du nederst til venstre i biltetet. Foran frå venstre:
Kristin Husabø, Wenche Hals Kulset, Hilde Horpen, Marie Johansen, Rebecca Skjerping, Arne Ragnar Bjørke, Trond Bjarne Johnsen, May Terese Seglem, Stine Mari Måren Elverhøi.

Bak frå venstre:
Oddgeir Øren, Toril Mo, Knut Olav Alhaug, Odd Øren, Asle Hermod Aanes, Anders Mo (dirigent), Ivar Anders Seim, Katrine Clausen Fredheim, Harald Skjerping, Hogne Linga, Arne Harry Seim, Svein Listhaug, Berit Margrete Sviggum, Merete Kulset

Bakerst foran altertavla mot venstre:
Atle Romøren, Per Asbjørn Hansen, Øyvind Heggheim

Ikkje med på biletet: