Biletgalleri
    - Tyskland november 2010
    - Korpsbilete 2012

Korpsbilete 2012

(2012-07-15) NB! Nå er det lastet opp større utgaver av bildene nedenfor.

I vår engasjerte korpset fotografen Melinda Gaal til å ta nye korpsbilete. Resultatet er eit knippe utradisjonelle korpsbilete. Dei fyrste gruppebileta som er ferdige, finn du nedanfor.

Har du lyst å kikke på andre bilete som Melinda har teke, kan du ta ein kikk på heimesida hennar.

Gruppebilete m/svart bakgrunn:

Rekkjevis øvst frå venstre:

Harald Skjerping (slagverk) - Oddgeir Øren (kornett) - Asle H. Aanes (kornett) - Terje Sviggum (baryton) - Ivar Seim (slagverk) - Hilde Horpen (klarinett) - Egil Jørgen Lund (tuba) - Arne R. Bjørke (klarinett) - Per Hansen (tuba) - Altle Romøren (tuba)

Ikkje med på bileta:
Hogne Linga (horn) og Kristin Husabø (klarinett)

Utvalde gruppebilete