Årdalstangen Musikklag
Årdalstangen Musikklag
 • Nyhende    • Kontakt oss    • Biletgalleri    • Litt historie    

 

 

   Nyhende
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 145 390

 

 


Fortsatt bare øving. Karl med to av sine medmusikere, Sigrid Moldestad og Håkon Høgemo.

Strålende avslutning med "Som spor"
Ventetid for Aurora og Ingeborg...
 
Balestrand Musikklag sine folk er på plass i våre rekker for øving tidlig på lørdag.
 
Ventetid for Aurora og Ingeborg...
 
Ventetid for Aurora og Ingeborg...
 
... og for alle andre.
 
... og for alle andre.

(2014-10-01) Sist helg avslutta vi den andre etappen av reisa med Karl Seglem og musikken hans med to kjekke konserter i Årdal og Balestrand. Publikums tilbakemeldinger har vært strålende både til Karl sin musikk og samspillet med korpset. Den som ikke har fått med seg noen av konsertene våre med Karl, må nok vente en stund på neste anledning.

Både Karl og vi var så godt fornøyd med Blå botn-prosjektet og konserten i februar, at vi var enig om at vi gjerne ville videreføre samarbeidet. Og muligheten bød seg raskere enn vi hadde ventet.

Da Karl planla lanseringsturnéen for den nye plata si «Som spor», ble korpset invitert til å delta med utdrag av musikken fra Blå botn-konserten dersom Årdal ble stoppested på turnéen. Og vi var absolutt ikke tunge å be! Å påta oss arrangøransvaret for konserten i Årdal måtte vi vurdere litt grundigere, men vi tok den utfordringa også. Vi vil svært gjerne bidra til at musikken til Karl får den oppmerksomheten den fortjener.

Å bidra til økt kjennskap til Karl sin musikk var også grunnen til at vi fristet andre korps til å hive seg utpå de skrå, musikalske bredder ved å stille Blå botn-arrangementene til disposisjon. Resultatet ble at både Florø Hornmusikk og Balestrand Musikklag var med på konsertene på sine respektive hjemplasser. Vi tror ikke de angrer på det valget. Balestrand Musikklag deltok også på konserten i Årdal lørdag og på konserten i Balestrand søndag deltok musikere fra alle de tre korpsa. En utrolig kjekk opplevelse!

Du må nok vente en god stund på flere konserter med Karl og korpset, men det er ikke helt utenkelig at samarbeidet fortsetter. Nå er vi imidlertid tilbake i hverdagen og gleder oss til alle de tradisjonelle spilleoppdragene fram mot årsskiftet. Det blir korpskveld i Farnes kirke, kirkegårdskonsert, julegateåpning, julekonsert – og gjerne flere anledninger også. Det håper vi publikum setter pris på og slutter opp om.

Flere bilder fra konsertene med Karl kommer i bildearkivet vårt i løpet av noen dager.