- Skala-øving
    - SmartMusic - Verktøy til hjemmeøving
    - Teksten til Tangingen

SmartMusic - Verktøy til hjemmeøving

(2015-10-24) For å kunne bruke en av SmartMusic-lisensene til korpset, må du ha en bruker på SmartMusic og tilgang (kode) til en av lisensene.

Nedenfor følger en enkel bruksanvisning på hvordan du kommer i gang med å bruke SmartMusic. Bruksanvisningen vil bli utvidet/forbedret etterhvert som vi få erfaring med bruken.

Nå i starten er det viktig at alle brukere spør om noe er uklart/vanskelig (selv om du kanskje ikke får omgående svar) og deler egne tips/erfaringer. Send både spørsmål, tips og erfaringer til KORPSET SIN EPOST.

Det meste av repertoaret til årskonserten vil bli tilgjengelig, men foreløpig er det bare Fate of the Gods som ligger inne. Ellers er det mye annet å prøve seg på, både tekniske øvelser, solonummer og andre stykker.

Opprette bruker

Gå inn på nettsida til SmartMusic og opprett en ny konto ved å fylle ut skjemaet som kommer opp.

Nå kan du laste ned SmartMusic på PC eller iPad uavhengig av om du har fått linsenskode. Du har gratis prøvetid og tilgang til en god del musikk å teste ut.

Tilgang med korpslisens

For å få tilgang til en av korpset sine lisenser, må du ha en en kode fra korpset (kontakt Wenche). Når du har fått den, logger du deg inn på kontoen din på nettsiden til SmartMusic og registrerer koden i feltet "Redeem".

For å komme videre i bruken av SmartMusic må du laste ned programmet på PC eller iPad (hvis du ikke allerede har gjort det).

Bruke SmartMusic

Her kommer noen utklipp av skjermbilder for å hjelpe deg i gang. Enda mer hjelp finner du på denne hjelp-siden til SmartMusic.

Åpningsskjermbilde:

Hvordan søke opp musikk:

Hvordan få musikken tilgjengelig:

Når du laster opp stykket/stemmen du vil spille:

Det kan hende det er nødvendig med en ekstern mikrofon for å få best mulig opptak når du øver. Vi kommer tilbake med mer info om det.